Ordinacija dr. Kardum Kaptol Zagreb

O NAMA

Privatna gastroenterološko – hepatološka ordinacija Bona Officia dr. Kardum d.o.o. osnovana je 2006. godine kao izraz želje za jednim drugačijim, cjelovitijim, kvalitetnijim individualnim pristupom pacijentu.

To prvenstveno podrazumijeva stvaranje povjerenja i iskrenosti u odnosima između liječnika s jedne strane te pacijenta i njegove obitelji s druge. Iskustveno smo spoznali da je to preduvjet uspjeha svakog daljnjeg koraka u dijagnostici i liječenju bolesti. To također podrazumijeva odvajanje vremena, znanje i slušanje svega onoga što nam pacijent želi reći, ali i prepoznavanje onog što je ostalo neizgovoreno, a nerijetko je od presudnog značenja u stvaranju ispravne slike o pacijentu i njegovom psihofizičkom stanju.

Iskustvo utemeljeno na višegodišnjem i stalnom usvajanju medicinskog znanja i vještina u klinikama u našoj domovini i diljem svijeta sigurna su garancija kvalitete pružanja naših medicinskih usluga.

Svemu tome pridonosi i najsuvremenija medicinska oprema kojom je ordinacija opremljena te suradnja s vodećim zdravstvenim centrima u Hrvatskoj i Medicinskim fakultetom u Zagrebu.

Smješteni smo u jednom od najljepših dijelova grada Zagreba – na Kaptolu broj 26, nasuprot kazališta Komedija. U prekrasnom perivoju u kojem se nalazi naša ordinacija osiguran je velik i siguran prostor za parkiranje.

Ulaz u ordinaciju i kretanje unutar nje prilagođeni su u cijelosti i osobama s invaliditetom.