Privatna ordinacija Bona Officia dr. Kardum d.o.o. osnovana je 2006. godine kao izraz želje za jednim drugačijim, cjelovitijim, kvalitetnijim individualnim pristupom pacijentu. To prvenstveno podrazumjeva stvaranje povjerenja i iskrenosti u odnosima između liječnika s jedne i pacijenta i njegove obitelji s druge strane. Iskustveno smo spoznali da je to preduvijet uspjeha svakog daljnjeg koraka u dijagnostici i liječenju bolesti. To također podrazumjeva stvaranje i imanje vremena, htjenja i znanja za slušanje svega onoga što nam pacijent želi reći ali i prepoznavanje onog što je ostalo neizgovoreno , a ne rijetko je od presudna značenja u stvaranju ispravne slike o pacijentu i njegovu psihofizičkom stanju. Iskustvo utemeljeno na višegodišnjem i stalnom usvajanju medicinskog znanja i vještina u klinikama u našoj domovini i diljem svijeta sigurna su garancija kvalitete pružanja naših medicinskih usluga.

Svemu tome pridonosi i najsuvremenija medicinska oprema kojom je ordinacija opremljena te suradnja sa vodećim zdravstvenim centrima u Hrvatskoj i Medicinskim fakultetom u Zagrebu.

Smješteni smo u jednom od najljepših dijelova našega grada, na Kaptolu broj 26, točno nasuprot kazališta Komedija. U prekrasnom perivoju u kome se nalazi zgrada osiguran je veliki i sigurni prostor za parkiranje.

Ulaz u ordinaciju i kretanje unutar nje prilagođen je u cijelosti i osobama sa invaliditetom.